If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хмм ако си спомняте в Топ Геар 18 сезон епизод 1 когато бяха с Ламбо Авентадор , Ноубъл , и Макларан едвам дигнаха около 330 км ... а това са Супер коли , а не спортни ... мисля че това е впечатляващо постижение !
И да не забравяме че това там е един безкраен завой и там не може да се достигне максималната скорост , а само да се доближи до нея ! ( Не по мой думи , а на господин Кларксон )
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Според дружки (офицялен оказион на фиат,ланча и алфа)в италия интереса към Джулия е слаб тъй като до момента имало само 8 поръчани бройки и то всички QV.
Според дружки (офицялен оказион на фиат,ланча и алфа)в италия интереса към Джулия е слаб тъй като до момента имало само 8 поръчани бройки и то всички QV.
хмм е защо така ? това не ми изглежда логично ..
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
При положение, че не е обявена цена до момнта, а и интериора не е преставен официално, което говори, че ще търпи промени, силно се съмнявам това да е вярно.
Ако изобщо събират някакви поръчки, те са "на зелено" и само супер откачени богаташи могат да ги правят.
Другия момет е че в Европа, Алфа има най сериозни фенове в Германия, така че е много рано да се каже каквото и да е
Бих го нарекал това "партенка"
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
При положение, че не е обявена цена до момнта, а и интериора не е преставен официално, което говори, че ще търпи промени, силно се съмнявам това да е вярно.
Ако изобщо събират някакви поръчки, те са "на зелено" и само супер откачени богаташи могат да ги правят.
Другия момет е че в Европа, Алфа има най сериозни фенове в Германия, така че е много рано да се каже каквото и да е
Бих го нарекал това "партенка"
Точно, и то миризлива партенка. Ай стига дивотии и предположения, нека изчакаме малко и ще видим кое, как и що.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
И аз знам, че немците са "по-алфисти" от италианците .. ама това е друга тема.
Когато излязат официално каталозите - поръчките ще завалят.
Толква я обичат, че даже ВАГските канали и списания като Auto Motor uns Sport и Autobild не успяват да избегнат темата. Като гледам AMS почти няма немски колекционер поне без една две алфи и някой астън мартин....
А има такива, които са се посветили почти само на колекциониране и реставриране на Алфи.
Хората са трационалисти, но пък имат нужда от малко страст в живота си явно
Колеги в официалните оказиони могат да се слядят поръчките на автомобили и продажбите,та дали е партенка и т.н.вие си знаете.Аз лично смятам,че хората не купуват на сляпо и има време в кото да се доказва тая кола.
Колеги в официалните оказиони могат да се слядят поръчките на автомобили и продажбите,та дали е партенка и т.н.вие си знаете.Аз лично смятам,че хората не купуват на сляпо и има време в кото да се доказва тая кола.
Сигурен съм че могат да се следят... Затова не споря.
Ама какво поръчват хората не знам... Нито цени има, нито нищо, тя не се продава колата! Как ще могат да я поръчват?
Стига бе колеги,колата може да се поръчва.Най спокойно можеш да си заявиш бройка от тоя модел нищо,че не е пуснат в производство все още.Все тая,че не е решено на 100% как точно ще изглежда отвътре.А относно цените все има хора за които не са проблем.Давам ви инфо директно от извора.Кумът ми бачка в оказиона и се базика с мен, че за толкова добра машина на хартия интереса е слаб за момента.Както казах според мен интереса ще се засили като излезе на пазара.
Comment